Carbonation Cap och More Than 50 Cent på flaska.

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 13.51.25För någon vecka sen fick jag hem en specialkork för PET-flaskor som passar till både gas-sidan och öl-sidan i fatutrustningen. Med denna så kan man alltså snabbt tappa i en petflaska och tvångskarbonera med kolsyretuben. Detta gjorde vi med vår testbatch More Than 50 Cent som första test.

Mycket intressant öl måste jag säga. En alkoholhalt på 3,3% och ett IBU på hela 133. Dock väldigt disig. Misstänker att det har att göra med att den fick för mycket jäst eftersom det bara var 5l. Ingen jästsmak dock, och en beska som krullar tungan. 😉 Inte oangenäm smak dock. Detta blir vår nästa bryggdagsöl

2 svar på ”Carbonation Cap och More Than 50 Cent på flaska.

  1. Fantastiskt kul och intressanta inlägg. Har plöjt igenom varenda en och hatten av för ditt tekniska kunnande med ihopbyggandes med Herms och kontrollpanel. Blir riktigt avundsjuk!;) håll bloggandet igång och kul att följa er utveckling!

    Mvh Joakim

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.