Sådär. Ikväll är det dags för buteljering och fattappning av Second Brew. Avbröt kallkraschningen igår kväll och har flyttat ut kärlet ur jäskammaren så den skall komma tillbaka till rumstemperatur igen. Däremot så blir jag ju lite fundersam hur det kommer att gå. Förra gången torrhumlades det ju bara med kottar, och dessutom hade vi dom i nätpåsar. Denna gång var det blandat både pellets och kottar och det såg väldigt grötigt ut när jag kollade ner i kärlet igår. Vi kommer antagligen att få improvisera en hel del ikväll om vi skall lyckas. Det kommer att bli silning både med en vanlig sil för att få bort de stora humlekottarna och sen genom en silduk. Sen ska det ju bli någon lämplig mängd med sockerlag som skall tillsättas också. Vi får väl se hur det går. Håller tummarna och hoppas att vi lyckas. De provsmakningar jag gjort har känts helt ok iaf, så får vi bara kolsyra och en någorlunda klar öl så är vi nöjda.