Komplettering med induktionsplatta

1Nä, alltså det känns som att koket tar rätt lång tid, och jag har hur som helst insett att jag skulle vilja ha en induktionsplatta i min bryggarhörna för att slippa slabba på vanliga spisen när man skall göra förkulturer tex. Det kommer att bli en komplettering med en induktionsplatta från Kjell & Company på 2000W. Skall bara få lite el dragen här hemma så att jag kan köra enheterna på olika faser. Jag mätte upp elementet som vi installerat i pannan och det lägger sig på 2200W när jag använder det. Med ytterligare 2000W under pannan så ska det banne mig bli fart på åbäket. Gillar inte att ligga på gränsen. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.