Det uppdaterade receptet

Ja så här ser det reviderade receptet ut, iaf för tillfället. Skall gå igenom utrustningsinställningarna i Beer Smith igen för att se om man missat nåt, men något sånt här hade vi tänkt testa med.

 

Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 22.26 l
Post Boil Volume: 19.76 l
Batch Size (fermenter): 18.00 l   
Bottling Volume: 17.91 l
Estimated OG: 1.067 SG
Estimated Color: 22.0 EBC
Estimated IBU: 53.1 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72.00 %
Est Mash Efficiency: 76.0 %
Boil Time: 60 Minutes

Ingredients:
------------
Amt                   Name                                     Type          #        %/IBU         
25.00 l               Skelleftea Water                         Water         1        -             
1.00 tbsp             PH 5.2 Stabilizer (Mash 60.0 mins)       Water Agent   2        -             
5.00 kg               Pale Malt (2 Row) Bel (5.9 EBC)          Grain         3        90.9 %        
0.50 kg               Crystal 100 (110.0 EBC)                  Grain         4        9.1 %         
10.00 g               Magnum [14.00 %] - Boil 60.0 min         Hop           5        17.4 IBUs     
10.00 g               Irish Moss (Boil 15.0 mins)              Fining        6        -             
50.00 g               Centennial [10.00 %] - Boil 15.0 min     Hop           7        30.9 IBUs     
10.00 g               Centennial [10.00 %] - Steep/Whirlpool   Hop           8        4.8 IBUs      
1.0 pkg               American Ale II (Wyeast Labs #1272) [124 Yeast         9        -             
0.95 tsp              Yeast Nutrient (Primary 3.0 days)        Other         10       -             
50.00 g               Amarillo Gold [8.50 %] - Dry Hop 10.0 Da Hop           11       0.0 IBUs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.