Installering av tempsensorkablar

IMG_7279IMG_7277Ikväll blev det en liten session med lödkolven. Med betoning på liten. Kabelskorna på sensorkabeln är utbytt till en trepolig kontakt med skruvlås. Och andra änden är fixad för genomföring i lådan. Testad och klar. Två kvar. Inte så mycket mer att säga om det. 😉 Hade säkert kunna använda smidigare kablar för dragning invändigt i lådan, men det fick bli samma kabeltyp som övrig dragning. Det blir iaf rejält.

Provkörningen närmar sig. Tänk vad snopet och tråkigt om man inser att det inte funkar alls till nåt. Då är det bara att börja om igen. Men det är väl jag som har lite  taskig tro på mig själv. IMG_7280Har aldrig varit den som pysslat med sånt här tidigare. Så det är extra kul när man faktiskt ser att det börjar likna nåt.

Satt alldeles bredvid jäskylen och lödde och det pluppar fortfarande från den, så jäsningen är inte slut än. Undrar om jag gick över för tidigt till att höja tempen. Hur som helst så är aktiviteten väldigt låg just nu så det är nog inte alltför länge innan vi kan börja planera buteljering av Second Brew.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.