Förberedelser inför lördag

IMG_6702Nu gjorde jag slag i saken och klädde bordet i vaxduk så det går att torka av. Rätt nöjd faktiskt, eftersom allt bara är gjort med spillbitar som jag hittat i garaget. Och dessutom av en person som så gott som aldrig sysslat något med snickerier alls. 😉

IMG_6706Utöver det så har jag kört en grovrengöring på delar av utrustningen. PBW verkar vara effektivt. Inser direkt att det ju inte är ett optimalt arbetssätt att hålla till i garaget, eftersom det inte finns någon bra diskho och att det lätt blir lite söligt med droppande vatten. Men nu är det gjort iaf, och desinficeringen tar vi på lördag.

IMG_6708Det är fortfarande en hel del kvar att förbereda eftersom jag gillar att vara väl förberedd. Monterade isoleringen igen på MLTn och gjorde en ny montering av tempsensorn. Det här med thermowell verkar inte riktigt funka så bra. Det blir lite för långsam överföring av värmen till sensorn. Skall testa lite till, men antagligen kommer den att bytas ut framöver mot en tempsensor med genomföring så det blir direktkontakt med vätskan. De kommer dessutom att ha avtagbar kabel, vilket ju underlättar när man skall flytta kärlen och för rengöring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.