Kass stavning och bryggningsbänk

Ja, jag vet att det är en del felstavningar och annat, men jag skyller på att det mesta är skrivet på en iPhone eller till och med dikterat via nya dikteringsfunktionen i iOS8. 🙂 Blir inte allt för långa stunder att sitta och göra några djupare analyser som föräldraledig…

Jag kom förresten på att det ju vore bra om utrustningen har nån stans att stå. Så någon sorts bryggningsbänk måste fixas. Hur hittar man något som inte tar någon plats, är jättestabilt, tillräckligt snyggt för att ha en hög WAF (Wife Acceptancy Factor) och med tillräckligt utrymme att både kunna stuva undan utrustning i och nån stans att hålla till. Känns omöjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.