Vår öl blev väl mottagen

IMG_8127För någon vecka sen hade vi en större fest där vi passade på att bjuda på två av våra ölsorter. Third Brew och Whalecastle serverades och det är inte utan att man känner sig lite stolt över alla positiva ord vi fick. Det visar iaf att vi är på rätt väg. Mycket trevligt är det. Fatanläggningen funkade helt perfekt dessutom. Dock så skulle det ju vara kul att veta hur mycket som är kvar i fatet under tiden, men det är ju lite svårt. Om man inte skall ställa den på nån våg eller nåt.

Sen återstår det att uppgradera kärlen så att vi åtminståne får ut var sitt fat när vi brygger. Det innebär alltså att vi måste gå upp till iaf 60l, vilket absolut inte känns orimligt. Tre nya kärl och två  pumpar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.