Magnetomröraren färdigmonterad och brödbak

IMG_6272Har nog sagt det tidigare nån gång också, men nu är den verkligen det. Fick ändra lite i kabeldragningen för att få den att snurra så långsamt som jag ville. Sen blev potetiometern monterad också nu när den rätta dök upp. Så nu är den ihopskruvad och jag är riktigt nöjd. Har stått och snurrat vatten i ett antal dagar nu utan att slungas ut mot sidan, så det känns rätt lugnt att använda den. Skulle vara intressant att testa den med en 3l och en 5l e-kolv. Kan hända att jag måste byta ut magneterna till nåt lite kraftigare.

IMG_6270I brist på fler jäst-experiment för tillfället så gjorde jag nåt som jag inte ens kommer ihåg när jag gjorde sist. Jag bakade bröd! Då får jag iaf använda jäst. 😉 Vi har införskaffat en ny maskin, Det blev ingen Kitchen Aid utan en It’s Kitchen istället. Billigare kopia kanske, men den funkade fint och jobbade på bra med degen. Sen att jag är helt oerfaren av brödbak så kan det ju bli intressant att se resultatet. Degen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men det smakar väl gott hoppas jag. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.