The Loner och Redneck IPA på fat

IMG_8594Har helt glömt bort att skriva något om fattappningen. Hur som helst så är både Redneck och The Loner Ipa färdiga och blev tappade på fat. Vi passade samtidigt på att snabbfylla ett par flaskor inför semesterresa. Man vill ju ha nåt att bjuda på.

Allt gick bara fint, och mottrycksfyllaren gjord av en silikonplugg och lite slang funkade ypperligt. Lite kladd blir det pga att man vill få ut så mycket av luften som möjligt ur flaskan, men efter ett tag blev man lite mer van och då gick det bättre.

Båda ölen är testade och vi är helt nöjda med dem. Inte så mycket mer att säga om det. Tyckte mig känna en bismak i The Loner vid tappningstillfället, men dagen efter när en flaska testades så var det helt borta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.