God Jul och Gott Nytt År

santa_beer-282x300

God jul på alla er som följer denna blogg, vilket jag ser faktiskt blir fler och fler. Klart kul är det. Hoppas att våra lösningar och misstag kan vara till hjälp för andra som vill prova på denna intressanta hobby. Det blev ju inte någon julöl för oss i år eftersom vi kom igång så sent med vår bryggning, men nästa år så satsar vi på att det skall stå en egenhändigt bryggd julöl på julbordet.

Funderar på att kanske försöka mig på någon liten snabbare extrabryggning nu i mellandagarna. Borde funka någon kväll när barnen somnat och om man testar köra BIAB. Någon gång ska man ju prova det också. Blir isf något improviserat av de ingredienserna som blev över från förra omgången. Vi får väl se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.