Tempregulatorn installerad

IMG_5782Ja då har jag kopplat in tempregulatorn till frysen och det ser ut att funka precis som det ska. Problemet blir ju nu när det blir kyligare ute så kanske inte innetemperaturen i garaget kommer att hålla sig över jästemperaturen alltid. Och då behövs det ett värmeelement. Så den installationen får bli när den nya regulatorn kommer. Kommer att testa med en frostvakt från Biltema som kommer att ligga i utrymmet under tunnan. Skall bli intressant att se hur stabilt det kommer att bli. Har även kikat lite på PID och annat, men det känns lite overkill… (Precis som att jag har nåt emot att vara overkill).

IMG_5784 Det börjar iaf närma sig en möjlig bryggning, vilket ju känns kul. Lite små ändringar i receptet har det hunnit bli men inga stora förändringar. Måste faktiskt säga att det är rätt intressant att sätta ihop ett recept enbart teoretiskt. Vem vet, det kanske blir helt odrickbart, men då har man ju isf lärt sig nåt av det också.

IMG_5785Passade på att koppla in de sista kopplingarna och ändra lite av Bazookascreenen också. Den förra var inte direkt genomtänkt, och även om inte problemet med dödutrymmet under avtappningen löstes så blir den lättare att montera/demontera för rengöring osv. T-kopplingen gick bort och så sitter det bara en plugg längst ut på andra sidan. Ingen aning om det är en fördel eller nackdel att den är så pass lång, men det får vår första bryggning visa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.