Ett sista temperaturförsök

IMG_5788Var tvungen att göra ett lite noggrannare test av temperaturen i jäskammaren. Har fyllt tunnan med 24-gradigt vatten (blev det när jag höftled lite från kranen) och monterat sensorn direkt mot tunnan, med isolering ovanpå. Då skall jag ju få relativt nära vattnets temperatur och inte kylutrymmets temperatur. Då får vi se hur mycket det fluktuerar. Kanske är tillräckligt stabilt i jäskaret så att det går att använda. Fast å andra sidan kommer jag ju inte att nöja mig med det, så testet är ju rätt onödigt ändå. 😉 Men hur skulle det gå om man bara gjorde nödvändiga saker… Tänk så lite man skulle lära sig.

 

red. Läste just att det står höftled. Jag skrev höftade. Autocorrect at its finest. 😉

 

2 svar på ”Ett sista temperaturförsök

  1. En väldigt rolig blogg att läsa och riktigt bra att uppdatera så ofta. Håller själv på att brygger. Har bryggt ett 20tal satser men lär mig massor fortfarande och även av dina blogginlägg.
    Fortsätt så här.

  2. Kul att nån faktiskt hittat hit. Och dessutom gillade sidan 🙂 Ja det är iaf tanken att uppdatera ofta från början, eftersom det är nu som det är en del att fixa. Det lär ju inte bli en rapport från varje jäsdag direkt. Sen får vi väl se, om intresset håller i sig så skulle det vara kul att bygga nåt HERMS/RIMS system eller nåt. Och kanske lite större. Visioner ska man ju ha. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.